Köpvillkor

BESTÄLLNING/KÖP Beställning och köp sker i samband med att du fyller i din mål- och hälsoprofil och/ eller signar upp för betalaning av ditt abonnemang.
ÅNGERRÄTT Du kan ångra ditt köp av tränings- och/eller kosttjänster inom 14 dagar i enlighet med distansavtalslagen erhåller då full återbetalning. Ångerrätten gäller ej om jag har hunnit skapa och aktivera ditt upplägg i appen. Du måste ha skickat ett "meddelande om ångerrätt" till sofi@mymove.se innan ångerfristen löpt ut. Återbetalning sker inom 14 dagar.
SJUKDOM ELLER SKADA Du kan när som helst pausa ditt program genom skicka ett mejl eller meddelande till mig i chatten, jag kräver inget läkarintyg.
SVARSTIDER OCH SUPPORT I undantagsfall kan svarstiden utökas, vid exempelvis sjukdom hos din coach, långhelger eller dylikt.
PRISSÄTTNING Priserna anges i svenska kronor. Priserna visas alltid inklusive moms.
SEKRETESS, SÄKERHET OCH PERSONUPPGIFTER Mymove.se följer PUL (personuppgiftslagen). När du lägger din beställning uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att dina uppgifter lagras och används i verksamheten för att fullfölja åtagandet gentemot dig som kund. Jag dokumenterar även all kommunikation som jag har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla utlovad service. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som finns registrerad på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur kundregistret. Mymove.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.
COOKIES I enlighet med 6 kap 18 § Lagen om elektronisk kommunikation informeras härmed användarna av mymove.se om att hemsidan använder cookies för att underlätta hanteringen av personliga inställningar.