mer om

KOM I FORM

NYHET! START 28 MARS!

Haka på vårens KOM I FORM! Under tre månader får du nu chansen att ta första steget i att skapa goda träningsvanor och förbättra din kosthållning.

Under perioden 28 mars - 20 juni får du för endast 300 kr/månad:

  • Tillgång till ett antal träningsprogram för hemmastyrketräning med tydliga instruktionsvideos att följa i MyMove-appen. Du bestämmer själv när och hur ofta du vill träna. Det finns flera olika workouts att välja mellan, exempelvis träning helt utan redskap, träning med kettlebell, träning med enklare redskap som hantlar och gummiband, helkroppspass, överkroppspass, pass med fokus på mage/core och ben/rumpa, samt lugnare pass med guide till en härlig helkroppsstetch.

  • Under hela perioden har du tillgång till MyMove plattform och app där du loggar dina pass och framsteg.

  • Kostråd för en sund och hälsosam livsstil med ett generellt kostschema att följa. Kostschemat fokuserar på att ge dig bra energi för att orka träna, men också med ett syfte att din kropp successivt ska minska i fett och istället öka i muskler. Det handlar som vanligt om helt vanlig mat (av den hälsosammare sorten) som hela familjen med fördel kan äta.

Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga din träning och kost på. Att på endast tre månader få se resultat kräver såklart hårt jobb. Men vill du så kan du! Jag finns med dig hela vägen med tips, trix och pepp - vi håller kontakt via chattfunktionen i appen.

900 SEK för hela perioden

Kursavgiften betalas som en engångssumma i samband med uppstart.