mer om att

Tona och forma kroppen

Oavsett om du är i starten av en större viktresa, önskar bygga mer muskler eller optimera din prestation är en kombination av individuell KOSTPLAN och TRÄNINGSUPPLÄGG, dvs konceptet PT ONLINE, något som jag verkligen kan rekommendera.  Jag börjar då med att utifrån ditt mål och dina förutsättningar skapa ditt träningsupplägg och anpassar sedan kostenplanen optimalt efter det. 
Former kan tas fram genom att minska på underhudsfettet generellt men vi kan också jobba med att stärka hållning och bygga formande muskler på rätt ställen.
När det kommer till önskemål om att just FORMA kroppen rekommenderar jag därför att du skickar in bilder till mig i samband med din ansökan. Då ser jag vilka områden vi behöver jobba på och kan på så sätt skräddarsy ditt upplägg ännu bättre för grymmaresultat.